miércoles, 13 de junio de 2012

LA LECTURA ENS FA VIURE... LA LECTURA ENS FA LLIURES

Avui dia 13 de juny s'ha celebrat la final del VIII Certamen de Lectura en Veu Alta.
Fins aquí hem arribat. Tant per a la Berta com per a la resta de l'escola La Sagrera, ha estat un orgull competir amb els millors lectors i les millors lectores de Catalunya.

La  nostra representant, malgrat els nervis, ha llegit posant el cor amb cada frase de manera que hem pogut conèixer una mica la Martina, el Plató i la Ramona tal com en el seu dia els va imaginar la seva creadora, la Núria Pradas.


Com una autèntica artista professional, la Berta s' ha preparat abans de la seva pujada a l'escenari amb diversos exercicis de relaxació i tonificació de la veu.


 Aquesta vegada, un anys més hem superat les diferents etapes de la mà de la Berta i hem trepitjat, per tercera vegada en la història de la nostra jove escola, escenaris pels que han passat artistes universals.
La lectura ha estat un cop més la gran protagonista i tots els assistents hem gaudit d'un matí excepcional en què hem sentit joves donant vida a les paraules de manera extraordinària, ens hem quedat bocabadats davant d'un bell espectacle de màgia i  inclús hem conegut l'antic president Pasqual Maragall i a altres personalitats només vistes abans a través de la TV.
La Berta, a més, ha conegut de ben a prop  la Núria Pradas, la creadora del Plató i companyia, a qui ha pogut saludar en directe...
Per no dir res de tot el que hem après sobre llibres i escriptors...
Què més podem demanar? Gràcies, Berta! Gràcies escola La Sagrera per donar-nos l'oportunitat d'brir aquesta finestra a altres mons!
Finalment, recordem el lema del Certamen:
La lectura ens fa viure;
la lectura ens fa lliures...
I el curs vinent tornarem a participar. És clar que sí!

1 comentario:

  1. Luci,gràcies!!!!!
    Feliciter-te per la teva energia i optimisme que encomanes cada dia i sobretot per la teva superdedicació!!!
    Ets una persona meravellosa!!!!
    Un petonàs
    BERTA I PILAR

    ResponderEliminar