martes, 31 de julio de 2012

ACOMIADAMENTS...

UNA PORTA ES TANCA...UNA ALTRA S'OBRE
El dia 22 de juny els nois i noies de La Sagrera van tancar el curs 2011-2012, acomiadant-se del grup de 6è i de l'escola amb música, cançons, poemes i algunes llàgrimes barrejades amb rialles.

 Els nois i les noies de 4t van vestir-se de hippies per mostrar a tohom el seu compromís amb la pau i la lluita no violenta.
  Estaven guapíssims!







A les classes, alumnes i professors s'acomiadaren de maneraíntima i emotiva, després d'una bona remullada al pati.


Els Agards demostraren amb regals, pastissos i diversos actes, el seu afecte i agraïment per la Luci, la seva tutora, qui no va poder evitar sentir-se molt commugada i orgullosa.
Es va sentir també privilegiada per haver pogut ensenyar i haver pogut aprendre de persones tan autèntiques i úniques com les de 4t A.



Les noies i els nois de 4t A van demostrar una gran solidaritat i capacitat d'organització, tant a l'hora de planificar i portar a terme un munt d'actes, com en el moment de recollir i netejar, que és l'aspecte més difícil d'aconseguir.

L'esmorzar-aperitiu va ser deliciós i va estar amenitzat per música, cançons i discursos. 

La Luci s'acomiada:
Gràcies, Agards, tant pel bon gust de boca de l'acomiadament, com per aquests dos anys compartits en què tots plegats hem après tantes coses.



Tant de bo no oblidem mai que treballar no ha d'ésser sinònim d'avorriment o mandra sinó d'obrir finestres a altres mons i als bons moments que formen això que diem vida.
Bon estiu i fins al setembre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario