sábado, 21 de abril de 2012

4T A L'AUDITORI DE LA BIBLIOTECA


Sense gaire temps de preparació, però amb dedicació de professionals, alguns alumnes de 4t representaren dignament l'escola La Sagrera davant el poble de Santa Eulàlia, dramatitzant amb imaginació i sentit de l'humor refranys de tota mena (4t B) i una endevinalla molt sinuosa (4t A) al teatre Auditori de la Biblioteca.


Per relaxar els nervis mentre esperaven els altres components del grup, els alumnes de 4t amb les dues tutores, contemplaren l'espectacular panoràmica des de la terrassa.


L'espectacle formava part d'un dels actes de la celebració de la festa literària de Sant Jordi que comptava amb un programa variat: cançonetes sobre animals dels petits de les escoles bressol, poemes musicats d'alguns alumnes de l'escola Ronçana, un fragment d'un musical en anglès interpretat per alumnes de 3r d'ESO, entrega de premis artístics i literaris i lectura dels relats breus guardonats.





 Molts d'aquests guardons van anar a parar a mans d'alumnes, ex-alumnes i una mestra de La Sagrera.
Enhorabona a tots i a totes! Tots els membres de l'escola n'estan orgullosos...
La Berta, la Mariam, la Jessica, en Daniel i la Sílvia, van interpretar l'esquetx de la serp de manera divertida i natural i van ser molt aplaudits.

https://picasaweb.google.com/102573537337019321895/22DAbrilDe201207?authkey=Gv1sRgCM-NwbKp-YD07gE
Si cliqueu aquí podreu veure un fragment de la representació de l'endevinalla.

1 comentario: